keskiviikko 4. joulukuuta 2013

13

Pentutottis

Iisin todet eivät oikein edenneet. Sit käytiin saamassa vähän runtua (tai minä sain) Suskilla ja siitä se ajatus sitten lähti! Jaksotus-jaksotus-jaksotus. Kas kummaa kun ei sohlaa käskyjä, apuja, palkkoja ym. kaikkea saman sadasosasekunnin sisään, niin alkaa koirakin jo hoksata mitä ihmettä siltä odotetaan. Onneksi on tuollainen tsemppaava otus, joka jaksaa uskoa, että vielä se emäntäkin tämän oppii. Iisiltä ei ole IKINÄ loppunut mielenkiinto, se ei ikinä väistä passiivisuuteen tai paineistu, jos mä uunoilen. Se vaan yrittää kaikenlaista tai pitää kontaktia, että jos vaikka tää ois kyllin helppo juttu, että tuokin pääsee kyytiin <3

Tämän päivän treenit sujuivat sitten niin kivasti, että harmittaa kun meidän sysipimeissä treeneissä ei oikein videokuvaa saa aikaan.

Aloitusvihje
Oon käyttänyt samaa kuin Boogiella eli "hommiin". Aika hyvin näyttäis eri ympäristöissä toimivan. Tosin Iisille toimii jo yhdistelmä: treeniliivit ja emäntä patsastelee jossain aukealla paikalla.

Sivulletulo
Iisi on alkanut loikkia sivulletulo-käskyn kuultuaan. "Sehän suorastaan riehaantuu" oli treenikaverin kommentti :D (Iisi on siis ollut hyyyvin tarkka ja rauhallinen poika tähän asti). Kokeiltiin, että teen avut nopsemmin ja se tuntui auttavan. Osaa hienosti pitää kontaktia ja odottaa palkkaa sivulla istuen.

Jäävät
Menivät niin hyvin, ettei ikinä! Olin supertyytyväinen. Lakkaan treenaamasta, etten pilaa :D

Seuraaminen
Imutus ei oo mun laji, mut ei haittaa kun en yhdistä tähän mitään käskyä, kunhan kikkaillaan menemään. Katotaan seuraamisasiaa sitten tarkemmin kun sivulletulo alkaa olla vahvempi.

Luoksetulo
Tää on Iisistä niin kivaa, et kohta ruvetaan ottaan viesti-treenejä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti