sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Pitkä aika ei juna - Long time no train

Tänä viikonloppuna katkastiin kauhian pitkältä tuntunut maastotreenitauko.

Lauantaina hakuiltiin. Otettiin 1 ja 2 niin, että Iisi näki kun metsään menee maalinaiset. Oikea puoli sujui nips-naps, vasemmalla otin uuden lähetyksen ja senkin jälkeen piti saatella melkein perille. No 3 ja 4 taputuksilla. Oikea puoli taas snip-snap, tosin sellainen tsydeemi tuli, että kun tarkoitus oli että maalinais muuttuu passiiviseksi ja pimpauttaa LA:ta, mä huudan koiran pois. Vaan kun ei koira halunnut tulla pois. Rupes sitten taas tarjoamaan haukkua... Kai maar se sit pitäis ihan oikeesti miettiä asiaa.

No, vasen puoli oli sitten taas hankalampi, mutta loppujen lopuksi koira teki aika kauniin käännöksen takarajalla, otti hajun ja teki löydön. Vitosella puoli pakeneva jippikaijaijeee!!


Tänään sitten pellolle. Yhteensä 220 askelta, ekat 115 askelta myötätuuli, loput vasen sivutuuli, välissä 90 asteen kulma, joka 5. askel ilman namia, 3 purkkia (65 askelta, 140 askelta ja lopussa).

Alussa ajoi pienen pätkän vain oikeaa jälkeä, mutta onneksi huomasin jälkeä polkiessani, että nyt tulee kyllä hullun erilleen. No lopun matkaa ajoi sitten molempia jalkoja. Ei reagoinut mitenkään namien puuttumiseen vaan ajoi tyhjät yhtä hyvin. Hieman alkoi vauhti nousta myötätuulessa. Ilmaisut voisivat olla selkeesti nopeammat, tarvitsee paljon apuja. 

Elämän eka (suunniteltu) kulma meni kuin juna raiteilla, kulman jälkeen vaihtuu selkeäksi sivuttuleksi, joka hetkeksi saa koiran harhautumaan sivuun. Korjaa kuitenkin nopsasti itse ja sen jälkeen ajaa tarkasti selvittäen sivutuulen. Jälkeen saa laittaa selkeesti lisää pituutta. Iisi oli taas ihan et wtf ja olisi jatkanut mielellään vaikka kuinka. Palkkautuu oikeastaan jäljestä paremmin kuin mistään mun keksimistä palkoista. Toivottavasti päästäis taas pian :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti