lauantai 23. elokuuta 2014

Tracktracketytrack

Iisi on tehnyt muutamia sellasia 200 askeleen jälkiä ja kivasti on mennyt. Lisättiin purkkeja, joka aluksi aiheutti ihmetystä (mitä, eiks se lopukkaan aina purkkiin??). Seuraavalla jäljellä ei moista ongelmaa ollut, mutta muutamien jälkien jälkeen (4-6 purkkia) alkoi jälki ajaa purkkien yli. Lyhyellä nurmella kuivalla ja kuumalla kelillä oli meidän haastavin jälki. 180 askelta, muutama loiva kaarros, Iisi teki ylitarkkaa työtä ja 150 askeleen jälkeen vähän väsyi, mutta hengähdystauon jälkeen jatkoi urhoollisesti.

Sit tehtiin kovahkolla tuulella (10-12 m/s) myötätuuleen 200 askelta, ruokana natural menu ja 3 purkkia. Ilmaisuun tarvittiin taas apuja, muuten meni kuin juna ja jälki "loppui kesken".

Viimeisin oli pienessä myötätuulessa, kesken vanhentumisen alkoi sataa. Tarkoituksena oli tehdä serpentiiniä loivin kaarroksin, ruokana NM ja välissä yksittäisiä tai kaksittaisia tyhjiä, yksi välipurkki + loppupurkki, askeleita oli 230. Noo... lopputulos oli se, että olin tehnyt n. 10 loivaa 90 asteen kulmaa... Alussa ihmettelin, että miksi toi koira hukkaa jäljen :P mut sitten se oppi ottaan ne kulmat suht mukavasti... Huomasin, että se hieman nousi mun tahattomasta jekusta ja kun otin sen liinatuntumalle Iisi vallan intoutui vetämään jäljelle! Että voi ruveta sitä tunnetilaakin näköjään tekemään.

Seuraavaksi (tietysti kelistä riippuen) joku 230 - 250 askelta, ja sitten niitä kaarroksia..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti