lauantai 4. tammikuuta 2014

23 (babysteps)

Tottis

Ihan ku oltais pikkasen Iisin kanssa edistytty. Mun vammaselkä ja -pää ja taudit ja muut ovat lyöneet kapuloita rattaisiin minkä ovat mun kiusaamiseltaan ehtineet, mut kyllä mä aina välillä oon sen verta tsempannut ja kyennyt, että hiukan ollaan jotain värkätty.

Sivulletulo on kuuleman mukaan edistynyt, se on hyvä se, meinasi mennä hermo :D. Tänään otin kentällä koko repertuaarin: sivulletulo, seuraamista, jäävät, luoksetulo, tunnari ja eteenmeno. Videokameran jätin kotiin, joten kaikki sujui oikein mallikkaasti. On se jännä miten sitä kameraa jännittää ja tulee tehtyä kaikkea tyhmää tai hyydyttyä. Mut olin siis kaikkiaan tosi tyytyväinen, tunnarikapulaakin toi ja melkein käteen asti!

Sitten ollaan tehty laatikkoleikkiä pari treeniä. Hyvin on poika keksinyt, mitä haen. Tänään jo hiukan otettiin takapään liikettä mukaan. Vielä pitää vahvistaa sitä, että etujalat pysyy paikallaan, mutta ihan hyvälle vaikuttaa. Otin myös käsitargettia, sitä oon ottanut joskus pikkupentuna, mut hyvin muisti. Uutena variaationa otin edessä istumista ja siinä käsitargettia, jos sitä kautta tekisin noudon luovutuksen ja ehkä luoksetulon loppuasentoakin. 

Seuraavana on vuorossa box-leikin jatkokehittelyä, seuraamisen jatkokehittelyä ja kaiken muunkin jatkokehittelyä :D

Boogiekin pääsi tottistelemaan, tehtiin koko kaavio + jäävät ja se on niin saakelin hieno!! Vielä kun pääsisi pois siitä kiukun tunteesta, jonka jokainen treeni tuon hienon otuksen kanssa saa aikaan. Kiukku elämän epäreiluudesta.

Esineruutu
Tehtiin eilen ex-tempore myös esineruutua ekaa kertaa. Jätin Iisin vanhimmalle tyttärelle, vein (metsässä) lelun sen kummemmin hetsaamatta piiloon tiheään pöheikköön, polulta suoraan joku 10-15 m, palasin samaa reittiä ja päästin Iisin irti sanomatta mitään tai huitomatta mihinkään. Ensin se oli ihan pihalla, otti pari askelta polun suuntaan. Autoin ottamalla itse askeleen kohti lelupiiloa, Iisi nosti nokan ylös ja singahti piilolle, etsi niin, että nuuskutus kuului kylälle ja teki nopean löydön!! Oli muuten aikas polleeta poikaa :) . En ottanut luovutusta, eipä meillä ollut mitään käskyäkään, sellasta vauvajuttua vaan kun halusin katsoa mitä se tekee, vai tekeekö. No tekihän se sitten aika hienosti <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti