maanantai 11. marraskuuta 2013

07

Tottistelua 10.11.13

ala Boogie
- Oltiin treenikaverin kotona ja voi pyhä äiti ja kaikki sen veljet kun siellä haisi se ja tuo ja tämä. Meinasi ihan mennä äiteeltä hermo ison miehen nenäilyyn. Mut saatiin me jotain puoljärkevääkin touhotettua: seuraamista, jääviä ja luoksetuloa (jarrulla)

ala Iisi
- Ristus sitä perusasentoa. Ku ei osaa, ni ei osaa. Ei se ny mikään katastrofi ole, mut vaatii harjottelua. Imutus ei suju senkään vertaa, ei vaan taida olla mun juttu. Ehkä unohdan sen ja teen perusasennon kautta vaan kuten aiemminkin. 
- Jäävissäkin on välillä ohjaajalta pelimerkit nurmella, tälleen:


- Luoksetulossa saatiin aikaan jopa törmäys, jeejee, jääköön se viimeiseksi, ehhehehe...

Jälki 10.11.13

- No siitä ei paljoa jäänyt kertomista jälkipolville. Aluksi ihan intopiukeena, vaan kun tuli eka nami, niin pakitti ja katto mua, että myrkyttääkkö meinaat. Samat namit kyllä kelpasivat tunti sitten tottiksessa.. Ei suostunut ottaan ees kädestä. Liekö kyseessä ylensyönti tottiksessa, äiteen ahnehtiminen (matka, treenit, huutaminen autossa) vai aurinkopilkut, mut ei nyt ihan mennyt putkeen. Huomenna uusi päivä.

ps. Seuraavan päivän jälki sujui vallan loistavasti. Kattellaan taas loppuviikosta..

Koiramainen elämä 10. ja 11.11.13

Iisillä on ollut vähän sellasta asennetta, että muita koiria ei juur maailmassa tarvittais tai ainakin ne pitää laittaa järjestykseen. Niinpä treenattiin taas sitä, että pystytään oleen, vaikka on muitakin koiria olemassa. Ja pystyttiinhän me, hienosti. Tarjosi jo katsekontaktia toisen koiran nähdessään! 

Lähdettiin sitten tänään vielä hihnalenkille ja toisia koiria "metsästämään". Ongelmitta ohitettiin pikkukoiria, yks sekoileva labbis, mutta kahden pystykorvan hajut kirvoittivat haukun ilmoille kun haisi, mut ei näkynyt (olivat menneet jo ja jättäneet vaan hajut). Mut siitäkin selvittiin kunnialla. Kauheen helposti tässä vaiheessa kaikki sujuu. Voiko teini-ikää vastaan ottaa rokotuksen samalla kun haetaan muutkin huomenna..?

Törmättiin myös reissulla jännittävyyksiin kun emäntäparka yritti hienosti näyttää kuinka ketterä se on ja kiivetä skeittiramppia ylös reteesti. Vaan kun se olikin jäässä ja emäntä kaikkea muuta kuin ketterä, niin turvalleensahan se lensi. Tämä oli hra Iisistä kammottavaa ja siinä sitten vähän aikaa kekkuloitiin ennen kuin todettiin, että ramppi on ok, emäntä vaan kaatuilevaa sorttia. Siihen joudut pentu-raukka tottumaan :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti